ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΡΧΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2002. Υπεύθυνη είναι η Ναστάτου Α. Χρυσή Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Master στον Αντισεισμικό σχεδιασμό κτιρίων.

Το γραφείο μας ειδικεύεται στην Μελέτη, Κατασκευή κι Επίβλεψη Κτιρίων, στην έκδοση οικοδομικών αδειών, στις τοπογραφήσεις οικοπέδων κι αγροτεμαχίων, στα ηλεκτρομηχανολογικα έργα καθώς και στην φωτορεαλιστική απεικόνιση κτιρίων.

Αναλαμβάνουμε επίσης την εξ ολοκλήρου κατασκευή του κτιρίου σας, σε συνεργασία πάντα με έμπειρα και ειδικευμένα τεχνικά συνεργεία. Συνεργαζόμαστε επίσης με έμπειρο Ηλεκτρολόγο και Μηχανολόγο Μηχανικό, προσφέροντας σας έτσι λύσεις σε όλους τους τομείς κατασκευής.

Έχουμε πραγματοποιήσει και πραγματοποιούμε έργα σε περιοχές της Κεφαλονιάς,Ζακύνθου, Λευκάδας και Πάτρας .

Το γραφείο μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα Στατικά Προγράμματα και εξοπλισμό έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη Αξιόπιστες και Ποιοτικές Μελέτες, με σκοπό την πιο σίγουρη κι ανθεκτική Κατασκευή.

Ο επιβλέπων Μηχανικός είναι πάντα παρών  σε όλα τα στάδια κατασκευής του κτιρίου, επεμβαίνοντας όπου είναι απαραίτητο, με αποτέλεσμα την πιο ποιοτική, αξιόπιστη και οικονομική κατασκευή.

Εμείς ΜΑΖΙ με ΕΣΑΣ τον πελάτη δημιουργούμε μια σχέση φιλική κι ανθρώπινη, με αποτέλεσμα την καλύτερη κατανόηση των απαιτήσεών σας και την καλύτερη αντιμετώπισή και ικανοποίησή τους.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσουμε και να πραγματοποιήσουμε ένα από τα πιο μεγάλα σας όνειρα, με υπευθυνότητα και φροντίδα που απορρέει μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον αντικείμενο της οικοδομής.

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ

Design GN   Copyright 2013